Från Stone Brewing Co

Är en annan av mina favoriter. Smakrik ipa med ganska hög beska, med en frisk smak och tydliga citrustoner.

Så här skriver de på sin hemsida

When creating an IPA deserving of the name “Delicious,” intense flavor was paramount, and that’s just what this bright, citrus-forward standout brings to the table. Crafted to reduce gluten, the beer and its magnificent lemon candylike flavor and hop spice can be enjoyed by nearly everyone.

Finns i systembolagets fasta sortiment, så även om den inte finns på hyllan i din lokala butik så går den att beställa och har då artikelnummer 1301. Det är en alkoholstark öl på 7,7% men jag tycker att de lyckats med styrkan utan att den blir spritig i sin karaktär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s